Inicio Noticias Infantís INFANTIS. NUMANCIA, 0 - G. CARANZA "B", 4.

INFANTIS. NUMANCIA, 0 - G. CARANZA "B", 4.

XUSTA VITORIA DOS VISITANTES

Partido correspondente a 16ª xornada da Liga Infantil grupo 4, disputado na tarde do sábado en Prados Vellos ante numerosos espectadores de ambos equipos.

Ares, 5 de abril de 2014.

FICHA TECNICA

NUMANCIA: Fran Romaus (Álvaro), Jaime (Marcos), Raúl, Javi (Pablo Vascos), Antonio, Dani (C), Iván, Fran Anido, José Carlos (Diego), Saúl e Martín (Manu).

Adestrador: Antonio González Varela.

Delegado: Luis Feal campos.

G. CARANZA “B”: Ángel Novo, Bruno Dopico, Miguel, Bruno Balado (C), Iván, Alejandro (Marcos), Roberto (Jesús), Diego, Álvaro (Eric), Víctor (Mateo) e Ángel Muiño.

Delegado: Álvaro Dopico Martínez.

ARBITRO: José Luís Corral Franco. Sen Incidencias.

GOLES:

0 – 1: Álvaro (min. 19), centro al corazón del área que recoge Álvaro libre de marca en el punto de penalti, de disparo a bocajarro bate a Fran.

0 – 2: Víctor (min. 37), pase al lateral izquierdo del área pequeña que llega a Roberto, su disparo a portería da en la cepa del poste, el rechace lo recoge Víctor entrando desde atrás para marcar a puerta vacía

0 – 3: Eric (min. 66), balón colgado al área, indecisión entre Álvaro y Diego para atacar el balón, Eric más rápido que los jugadores locales se hace con él y marca a placer.

0 – 4: Bruno (min. 75), centro pasado al área que Marcos no acierta a despejar, Bruno se lo arrebata, se interna hasta el área pequeña y marca de disparo cruzado.

CRÓNICA:

Recibía o Numancia o cuarto clasificado e un dos finalistas de Copa, o Galicia de Caranza "B". Os numantinos plantaron cara os ferroláns pero no poideron evitar a derrota, debido a maior eficacia e inspiracións dos visitantes.

Na primeira metade a posesión de balón e dominio do xogo foi para o Galicia de Caranza "B". O equpo visitante non levou demasiado perigo sobre a portería de Fran. Iso si, bastáronlle duas chegadas claras a portería para marcharse co resultado de 0 - 2 ó descanso gracias os goles de Álvaro e Víctor nos minutos 19 e 37. O Numancia nesta primeita metade non foi capaz de roubarlle o balón os ferroláns. A mellor ocasión local foi un libre directo de Iván que se marchou un pouco desviado.

Na reanudación, os numantinos saíron en busca do empate. Saúl e Iván de falta, Anido e Pablo tiveron opcións de gol, pero hoxe non era o día do Numancia ofensivo. Perdonar ante equipos da calidade do G. Caranza "B" normalmente ten castigo, non foi menos neste partido onde Eric e Bruno deixaban o marcador no definitivo 0 - 4 con dous goles conseguidos nos minutos 66 e 75.

En resumo, regular partido do Numancia, xa que na primeira metade non foi quen de platar cara os de Caranza. Na segunda parte melloraron as prestacións dos nosos xogadores; pero a maior eficacia dos ferroláns serviulles para levarse o partido con relativa comodidade.

En definitiva, outro novo partido ante un bo equipo. Partido nos que os resultados numéricos non acostuman a ser positivos; pero nos que as sensacións, esforzo e aprendizaxe dos nosos xogadores ganan enteiros; estando todo iso por enriba de calqueira estadística.

Na vindeira fin de semana o Numancia infantil visitará as instalacións de A Gándara para visitar a outro dos equipos da zona baixa, o Racing San Pedro. De seguro os nosos xogadores buscarán a vitoria para desquitarse da cruel derrota do partido de ida. ¡¡¡Vémonos en A Gándara o próximo fin de semana¡¡¡