Inicio Noticias Infantís INFANTÍS:PERLIO, 0 - NUMANCIA, 12.

S.D.R. Numancia de Ares. Infantiles. Temporada 2008-2009. Perlío 0, Numancia 12Goleada do Numancia nos Piñares

Ramón.

Xornada 21, categoría de infantís.

PERLIO, 0 - NUMANCIA, 12.

Alineacións:

S.D.R. Numancia de Ares. Temporada 2008-2009. Categoría Infantil. Perlío 0, Numancia 12PERLIO: Victor, Adrián Gómez, Jorge Cabana, Miguel Gabeiras, Jorge Souto, Chistián, Alejandra (María, 60), Adrián Dopico (Aarón, 41), Diego, Manuel Mosquera (Miguel Santos, 55), Manuel García.

NUMANCIA: Pepe, Verónica, Miguel Piñeiro, Miguelito, Juan (Alejandro, 50), Quique, Javier, David (Adrián, 41), Ricardo (Xaime, 41), Edu, Alberto (Andrés, 41).

ARBITRO: Miguel Eiroa Castro.

GOLES:

0 - 1: minuto 6, xogada individual de Edu pola banda esquerda, que se planta na área para bater ao gardameta de tiro cruzado.

(0 - 2): minuto 21, Edu cola un pase medido entre os defensa para asistir a Quique que de tiro axustado ao pau envía ao fondo das mallas.

(0 - 3): minuto 24, Edu colga un balón na área dende medio campo, Ricardo anticípase á defensa e queda só ante o gardameta para batelo de tiro raso.

(0 - 4): minuto 26, falta no pico da área que colga Edu, fórmase un barullo na área pequena con varios remates e rexeites, finalmente Javier consegue envialo ao fondo das mallas.

(0 - 5): minuto 35, pase en profundidade de Alberto que gaña as costas dos defensas, Edu máis rápido controla e conduce para bater ao gardameta de tiro cruzado.

S.D.R. Numancia de Ares. Temporada 2008-2009. Categoría Infantil. Perlío 0, Numancia 12(0 - 6): minuto 38, xogada individual de Ricardo pola banda dereita que alcanza o pico da área, centra e Edu en carreira envía o esférico ao fondo das mallas.

(0 - 7): minuto 43, roubo de balón de Edu no bordo da área, regatea a dous defensas e ao gardameta para marcar a porta baleira.

(0 - 8). Minuto 45, internada de Edu pola banda esquerda, centro medido á área pequena que é rematado por Javier, estrelandó na base do pau, o rexeite é aproveitado por Juan para envialo ao fondo das mallas.

(0 - 9): minuto 57, pase en profundidade de Andrés dende medio campo que gaña as costas dos defensa, o balón é recollido por Edu para bater por baixo ao gardameta.

(0 - 10): minuto 61, pase de Edu sobre Xaime que dribla a un defensa e ao porteiro para marcar a porta baleira. Xusto premio para o rapaz pois con anterioridade estrelara un balón no longueiro e outro na base do pau.

Nos minutos 70 e 72, Quique e Edu respectivamente, ambos os dous de forte disparo dende o bordo da área sorprenden por alto ao gardameta para facer subir dous novos tantos que significarían o 0 - 12 definitivo.

S.D.R. Numancia de Ares. Temporada 2008-2009. Categoría Infantil. Perlío 0, Numancia 12INCIDENCIAS:

Na mañá do pasado sábado celebrouse o encontro entre o Perlio e o Numancia, correspondente á 21ª xornada de liga, aprazada a causa dos temporais que azoutaron a bisbarra o pasado mes de febreiro. A pesar de que o día amenceu nubrado e ameazaba choiva, ao final o tempo acompañounos podéndose gozar dunha mañá soleada, practicamente, durante todo o encontro.