Inicio Noticias Cadetes CADETES. NUMANCIA, 3 - G. CARANZA "B", 5.

CADETES. NUMANCIA, 3 - G. CARANZA "B", 5.

DESASTROSOS 20 MINUTOS FINAIS DOS ARESÁNS

Sexta xornada correspondente á copa do grupo 1 que finalizou coa derrota dos aresáns.fronte o Caranza “B”. Ao descanso chegouse coa vitoria local por 2 - 1.

Prados Vellos 26 de outubro de 2013

ALIÑACIONS:

NUMANCIA: Fernando (Antonio), Rolo, Emi, Oscar (C), David (Luis), Pablo Cartelle, Miguel (Adrián), Antón (Rañales), Pablo Ferro, Carlos e Sergio (Ian).

Adestrador: Daniel Iglesias Montero.

2º adestrador: Fernando Pereiro Rubianes.

Delegado: Javier Aneiros Martínez.

GALICIA DE CARANZA “B”: Adrián (Bruno), Manuel (Pablo), Angel (C), Carlos, Daniel Mato (Edgar), Daniel Caride, Álvaro, Javier (Jose Eiriz), Jose Pérez, Antonio e Fernando (Brais).

Adestrador: Rogelio Rey Abad.

Delegado : David Pérez Fernández.

COLEXIADO: Manuel Bejarano Estepa. Amoestou a Angel e Álvaro do Galicia de Caranza “B”.

GOLES:

1 – 0: Carlos (min. 3) – Córner botado en curto entre Carlos e Antón que finaliza Carlos cun gran disparo que entra pegando o pau.

2 – 0: Sergio (min. 9) – Boa xogada combinativa dos aresáns que culmina Sergio cunha gran vaselina ante a saída do porteiro visitante.

2 – 1: Manuel (min. 25) – Centro á espalda aresána e gol de Manuel en vaselina ante a saída de Fernando.

3 – 1: Carlos (min. 61) – Falta directa lanzada por Carlos dende a frontal da área que entra pegada ao pau.

3 – 2: Jose Pérez (min. 64) – Falta directa botada por un xogador visitante que Antonio non é capaz de atallar, o seu rexeite o recolle Jose Pérez e marca coa testa sen ningunha oposición.

3 – 3: Edgar (min. 67) – Córner por banda dereita que remata Edgar cun gran testarazo dentro da área pequena.

3 – 4: Jose Pérez (min. 73) – Contragolpe dos visitantes por banda dereita, centro á area pequena e remate de cabeza de Jose Pérez que bate Antonio.

3 – 5: Jose Eiriz (min. 78) – Contragolpe visitante e gol de Eiriz só dentro da área pequena.